Tuesday, May 29, 2012

MUKA buku


Dengan ini aku mengumumkan bahawa aku sudah punya MUKA BUKA, motif?

sekadar suka-suka. Kepada rakan taulan yang bertahun-tahun sentiasa mencari-cari aku tu sila la add.

Azean Yayan


hahahaha....


Wednesday, May 16, 2012

mereka yang AWESOME



Tiada kata secantik bahasa 'TERIMA KASIH' 'THANK YOU' 'XIE XIE' kepada sahabat-sahabat, rakan-rakan, sedara-mara, kenalan dan kepada semua yang hadir majlis perkahwinan aku pada 1.1.2012 yang lalu, terima kasih sangat-sangat yang tak terhingga aku ucapkan. Kat sini aku ada upload picture mereka yang awesome semasa majlis kahwin aku.




ini semua bekas-bekas anak murid aku, rombongan mak jemah ni bikin havoc masa majlis kahwin aku, thanks sangat-sangat cikgu ucapkan sebab datang majlis cikgu ok, semoga u ollsss jadi pelajar yang cemerlang ok. Mereka ni semua menjadikan aku cikgu popular kat sekolah sebab aku cikgu yang sporting katanya. hahahaha.


cikgu yang sporting datang dari anak-anak murid yang sporting, tengok la tu bukan main lagi posing-posing, siapa yang ajar?hahaha








Yang ini classmate aku masa kat UiTM, my big brother Rafie and Zack, jauh dari melaka mereka datang ni jahhh. Thanks sangat datang majlis aku tau, hope kita akan keep in touch ok. Rafie untuk orang melaka aku ada ucapan 'ulau melingkau di atas pagau' (melaka tak?)





LUAS selamanya, kepada anis, kakdiah, ezzah (ombak rindu) rina and sheila, terima kasih datang jauh-jauh ada yang dari banting, hulu langat sungai congkak. Kerja rajin-rajin ok, ingat pesan aku rezeki tuhan yang bagi, kerajaan negeri selangor yang bayar gaji hang bukan pakai duit mak bapak depa so biaq pi sama depa yang kuang hajaq tu..huhuhu emosi.



John, ain ala tomei-tomei, dira vogue selamanya, fatin pun ada. Mereka ni junior aku masa belajar kat UiTM dulu. Aku hanya sempat roger-roger ain pas kad kahwin dan minta dia jemput geng-geng mak limah datang majlis kahwin aku, apa pun thanks sangat tau. Mereka ni junior yang rapat dengan aku, nak nota nak assingment sila berbaik-baik dengan akak senior ok.



LUAS selamanya, aku tak sangka pula mereka ni akan datang termajlis aku. Apapun ucapan ribuan terima kasih aku ucapkan kepada mereka ini. ucapan aku adalah pastikan mutu kualiti air di selangor lebih mampan dan holistik ok. kepada yang bujang macam epol, che man, adik-adik juruteknik yang sporting, kang kalau nak kahwin jemput la aku ok.



Haaaa yang ini pula bukan gengster ok, mereka rakan sekampung sejak aku kecil. Sekolah tadika bersama, sekolah rendah dan sampai sekolah menengah ok. Setiap sorang bawa hadiah besar-besar untuk aku.wuhuuuu terharu ok, terima kasih datang majlis aku, nanti hari raya kita beraya bersama lagi ok.



Yang ini pun rakan sekampung bersama tunang tercinta. seksi yuuuuuu.




Paling awesome ini dia geng vavavoom masa aku kat LUAS, colin and child alisa, ali imran (sedap nama dia sesejuk mata memandang) mass and sue. Terima kasih sangat-sangat, laaalaaalaaa kerja laaaaa.



Aza sahabat yang mula-mula aku kenal masa mengajar kat seri tanjong, dia sangat cantik ok, apa dia pakai semua pun cantik. Sepanjang percintaan aku bersama suami, Aza yang menjadi saksi, huhu malu la pula. Aza cepat-cepat la kahwin, Aza sekarang mengajar kat sungkai. huhu nanti aku datang sungkai ok.





Ijal dan isteri, aku tak sangka ijal datang. Dulu masa dia kahwin aku datang ok. Apapun thanks datang majlis aku, semoga cepat-cepat dapat anak.



 Yang paling aku sayang kawan-kawan UiTM kita susah senang merempit ke kelas bersama 5 tahun tanpa skip kelas (rajin ok tak pernah ponteng kelas), huhu kila, nida, deqyah, and zue. Nida cute sangat-sangat lama kita tak jumpa still same la nida dari dulu, deqyah sudah bertudung, zue sudah punya anak besar sedangkan aku baru bersanding huhuhu, kila maintain vogue dari dulu ala-ala mak datin kau. Aku sayang korang sangat-sangat, kepada deqyah selamat pengantin baru tengah darah manis tu (27.5.2012).



Tini, lela dan hajar. Lela masih lagi mood pengantin baru, kepada tini dan hajar cepat-cepat kahwin ok, aku tak sabar nak pergi majlis kahwin korang pulak, huhu terima kasih datang ok.


Peja lalala, huhu dah jadi tunang orang ko yerr dik, nak tiru-tiru akak la tu. Apapun terima kasih datang majlis akak jauh datang dari morib tu datang, insyaallah nanti peja kahwin akak datang ok.



Yang ini cikgu cikgi masa aku mengajar sekolah lama dulu, mereka sangat sporting, baik sangat-sangat. Terima kasih bagi tunjuk ajar masa kita sama-sama menjadi cikgu dulu ok.










Ada ramai lagi kawan-kawan yang datang tapi tak sempat amik gambar :


Achik huda - huhu datang lambat sape suruh, apa pun thanks bagi hadiah yang sangat bermakna, nanti aku gantung kat rumah baru aku ok. insaf........

Jedy cikgu cikgi - jedy dengan wife datang masa aku sibuk bersanding tapi sempat dia jerit 'selamat dipuankan' huhu hampeh ko jedy,

Kakliza a.k.a jebon ngah - ini akak cikgu cikgu mase kat seri tanjong, sekarang dia mengajar kat melaka. huhu thanks datang dari melaka jauh tuuuu.

Tika - Audit jangan tak audit, audit jekkk la keje ko hari-hari kan, thanks datang dari banting jauh gak tu. Gambar dalam handfon jek yang ada.

Kak milah - ini sifu cikgu pendidikan seni yang banyak bagi tunjuk ajar pada aku dulu, terima kasih kak.

Eza - jiran aku sejak aku kecik lagi, tapi dia dah pindah ke sijangkang, dia datang masa malam berinai, apa pun thanks, cepat-cepat dapat anak ok.


* dah ramai lagi, amy-jila-dayah-hayati dan semua yang datang majlis kahwin aku pada 1.1.2012 yang lalu.