Sunday, September 25, 2011

RAYA di LUAS

meja lemang hangit menang banyak hadiah, tak percaya tengok kat bawah tu kan banyak hadiah


yayan & mass penyampai pada hari itu ~lipstik merah jangan marah ko jahhh~


big thanks to BABY & UCUK sebab sporting sangat korang berduet bersama. hambik hadiah untuk u olls...




bertuah betul aku pada hari itu ~dapat cabutan bertuah~


duit raya bagi dalam ketupat ~opis ko ada,hahaha???


bos jeling-jeling macam nak hadiah je,sebenarnya ini hadiah untuk pesara.

kalau bab makan abaikan rakan-rakan disekeliling dan jurugambar yang ada.

anis,su dan hadi ~hadi cakap kenapa aku tak pakai tudung lilit2,jawapan aku adalah sila rujuk link di sini

pose cekak pinggang..ko ada????

1 comment:

Achik_Huda said...

time kasih utk gelaran baby & ucuk....yg paling penting plan korang berjaya okai...time kasih daun keladi...tahun depan jgn buat lagi...