Tuesday, July 12, 2011

TROLAK team building edisi 'rakit'

ini laporan bagi team building di TROLAK edisi berakit, sebelum berakit kita bersenam la dulu. rakit-rakit ke hulu rakit-rakit ke hilir..




~kalau dah nama 'kami hebat' so memang hebat la cipta rakit ni, tapi memang betul pun rakit team aku ni adalah rakit yang paling sesuai untuk berakit tapi lemau jugak~




sebab ahli team aku cuma 8 orang, dan perempuan 3 orang so anggap jek la yang buat kerja 5 orang sebab perempuan yang 3 orang tu sekadar menghulurkan tali saja...hahaha~




~semangat betul buat kerja, tapi group aku antara yang paling lambat siap,last sekali siap buat rakit~






~ dah ready nak berkayak ni wokkkkkk~








~kalau tengok dari gambar ini, group aku yang terakhir sekali ok~






~last sekali berkumpul, muka aku dah tak macam orang,serebeh lebih sebab penat wehhh~




ini sahaja laporan edisi berkayak........NEXT

No comments: