Wednesday, May 4, 2011

lagi SEBULAN

hari ini 5/5/2011, bermakna sebulan dari sekarang adalah hari-hari yang penting dalam hidup aku.Cuti aku dah apply awal-awal tau ~ excited~


nak di jadikan cerita lagi dekat waktu aku nak jadi tunang orang, boleh pula berlaku babak ada orang belanja aku air tiga hari yang lalu di 'silent cafe' (cafe yang di jaga oleh golongan bisu). makin nak bertunang ni macam-macam pula dugaan yang datang, aku tak pasti orang tu dari jabatan mana tapi satu bangunan darul ehsan ni mana la aku tahu manusia yang makan kat silent cafe tu dari jabatan mana kan....


abaikan kang laling aku bising kang.


sebulan dari sekarang adalah hari-hari yang sibuk....mood excited...

2 comments:

Googoozool said...

Dah nak tunag eh? Congratz wei!! dgn sape?

Y A Y A N said...

en.sodin...jempot la dtg beramai2 ehhh...

ayong pun nak kawen kan...budak tu x sunat lagi mau kawen..cehh...