Wednesday, April 27, 2011

TOT program QUA-QUA

walaupun aku bz dgn lalala kerja laa plus bz dengan majlis pertunangan aku yg puan tukang buat hantaran tak balik kg lagi..pening betul la, NAMUN aku sempat ikut kursus TOT (Training on Trainers) bagi program QUA-QUA (Quality n Quantity).

adalah menjadi kelaziman aku bila masuk waktu petang keadaan aku dah mula kusut masai dah seharian bekerja pukul 5.30 sharp naik kenderaan office teros ke The Jungle Lodge Gombak.penat~~~~

tu dia tu dia (loghat utara) sampai-sampai terus tukar baju dan masuk group masing-masing...
cuba teka apa nama kumpulan aku ~ air liur menjejeh~ uihhhhhh....
group happening ~yayan,peja,tika,awal,apis~ giler happening...
macam orentasi budak-budak sekolah pun ada gak kitaorang ni.


sebenarnya Qua-Qua ni program di bawah Lembaga Urus Air Selangor, so staff baru kena menjalani program ni dulu...BEST gak program ni sebenarnya...masuk sungai masuk hutan.


best memang best then balik dari TOT tu aku singgah uma encik bakal abang ipar yang nak berlepas menunaikan umrah. yang penting aku sgt la penat masa balik tu....so badan-badan NGO bukan NGO boleh la join program Qua-Qua ni.....bermanfaat untuk semua....

AIR UNTUK SEMUA

Sunday, April 17, 2011

TAKOT ambil DARAH

ini kisah si yayan yg takot darah...
org lain sibuk isi borang aku buat bodooooo jek...
padahal hati dah gundah gulana nak ambik darah ke tidak....
kesudahan nya...aku tgk kwn2 yg lain isi borang so aku pun on jek laaa...

aku ingatkan aku sorang yg pitam...rupanye ade geng...geng pitam..


TAKUT..................mcm bahan eksperimen aku ni...




yg penting aku x menangis tapi TAKUT jek lebih..................

Wednesday, April 6, 2011