Wednesday, February 23, 2011

SAMPLE baju pertunangan dan nikah

Setelah aku search kat google akhir aku jumpa design baju yg hampir sama dengan design baju yg aku minta hata jahit. baju di atas untuk majlis bertunang dress sifon light grey....sample baju yg sebenar aku dah bg pada hata so aku x de simpanan gamba tu....

aku minta hata siapkan cepat2 sbb kakak aku nak tgk jahitan ok ke tidak...

hata cakap upah jahit RM300...so aku on jek la setelah bincang dengan encik tukang bayar,hehehe.....

apa-apa pun tggu bulan 4 baju tu baru siap......tunggu.........................


untuk gambar di bawah pula, sample baju nikah sifon beaded pink dengan perincian grey, yg ni aku agak belum mengambil keputusan nak buat baju nikah atau tidak...tggu hata pulangkan kain pada aku dulu sbb kain nya aku beli dah lama so aku lupa pink yg mcm mana...

mengikut plan aku nak buat kurung moden manakala kain nya aku buat princess cutting punya style seperti di bawah tu...agak kembang2, sbb kain x ckup so aku kne tambah kain la nak bg kembang2 mcm tu...




next episod aku akan upload gamba kain sifon beaded pink yg hata akan pulangkan pada aku.....

2 comments:

NURUL said...

nak bertunang ye

miaahmad said...
This comment has been removed by the author.