Monday, November 8, 2010

BBQ @ pantai remis

kredit to linda (si free hair) selaku jurugambar, lain kali ambil gambar kita lagi tau kita suka gambar2 kita tau ~dengan nada manja ahaks~


ini ntah kali ke berapa budak2 batch 2002 sekolah lama aku buat benda alah mcm ni ~makan2,mandi manda,lepak2~ dan untuk tidak memastikan aku ni bukan anti-sosial, so aku pun join laa bersama 'cinta gila'.




untuk pengetahuan semua aku bersama 'cinta gila' aku ni turut serta sbb kitaorang satu batch dan merangkap satu kelas (5 berlian), pada mula nya aku agak bersemangat nak join tapi bila dah smpai pantai tu badan aku mula sengal2 dan sakit2 sbb aku baru balik dari camping, dah la aku dtg lambat, semua dah smpai semua dah mkn, jadi bahagian mengemas aku tlg mana yang patut lahhhhhhh.......



4 comments:

syada aflaa said...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1215917141&v=photos#!/album.php?aid=27146&id=100000829807119

http://bakrihafizhisham.com/blog/?paged=3

Y A Y A N said...

apooo ondooo ehhh niee...
x lehhh bukak la mek..

syada aflaa said...

bukak la satu2 jang oii

http://www.facebook.com/profile.php?id=1215917141&v=photos#!/album.php?aid=27146&id=100000829807119


http://bakrihafizhisham.com/blog/?paged=3

copy paste,and search.gitu lorhh

syada aflaa said...

photoshoot dh upload nnt, habaq mai kt chat box saya naa~
x sabaq nk nengok