Monday, August 23, 2010

TIADA tajuk

salam ramadhan, salam 1Malaysia, salam kemerdekaan (31 ogos).......
tidak lmbt untuk aku ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua......

entry kali ni tiada tajuk, sebab apa.....sebab mcm2 aku nak cerita.
ni entry tertunggak sbb aku memang nak pos dah lama tapi tiada masa, so gamba kat bawah ni sekitar majlis sambutan hari guru peringkat daerah di STADIUM TERTUTUP KUALA SELANGOR. aku nak pos juga gamba masa sambutan hari guru peringkat PARLIMEN tanjong karang kat DE PALMA kuala selangor tapi gambar pada camera cikgu sapa ntah....

tapi gamba sama jek pun pakai baju batik biru tuuuu....bosan...bosan...


kat bwh ni gamba aku bersama cermin mata skema aku buat kali terakhir sbb sewaktu mjlis ni berlangsung cermin mata aku patah terkena sepanduk besa gabak tuu...cermin mata skema aku ni x de bingkai so agak sensitif la...sepanduk jatuh tepat2 pada cermin mata aku jadi terpatah la jadi dua....rabun aku jadinya sewaktu mjlis berlangsung, nasib la sewaktu perbarisan aku x masuk barisan org lain.....


skrg aku nak cerita psl persiapan untuk hari raya nanti....
tahun ni kuih raya tak byk beli sbb ibu cakap raya nak msk je hari2 untuk org, aku dgn kakak2 aku sibuk buat check list menu nak msk apa utk setiap hari.

baju raya tahun ni tema biru muda agak sedondon dgn en.nazrin tapi tak sure sama ke tidak sbb mcm lain skit jekkk....yg penting bukan baju batik sekolah kat atats tu (tidakkkkkkkkkkk).
aku cadang nak g shopping last minute baju anak2 buah aku kimi dgn fizi tu (mcm biasa tiap2 tahun anak along tuuu jugak yg aku sponsor)

aku mengalami mslh sampul raya, mana nak dpt sampul raya byk2 ekkkk....sbb apa....sbb tahun ni anak2 murid aku SUMPAH mesti ramai yg datang, siap booking lagi nak dtg hari raya ke-3 (fatin 1 intan n de geng)...hari raya ke-8 (hairin 3 nilam n de geng)....hari raya ke-5 (adha ex-student seri tanjong n de geng)...yg tak booking tuuuu aku siap2 bg nombor fon supaya bdk2 tu dtg aku ada di rumah.....

psl duit raya aku belom tuka lagi....tapi ada insan yg aku syg en.nazrin tu pasti dpt bantu aku tukar duit raya sbb pak sedara dier keje bank....tolong b!!!!!!!!!!!!!!!! rasanya ibu pun nak tumpang sekaki tukar duit raya la b.....hehehe

shopping raya yg menjadi isu besar antara kakak2 aku dgn sepupu aku cik pika tuu...nak g sogo la...nak g the curve la....sudahnya aku dgn en.nazrin jekkk la yg pegi nanti....aku x de mslh nak g shopping sbb en.nazrin sentiasa ada jadi driver (ampun b).....

so tu saja laaaa utk entry kali ni....

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN
dari yayan