Sunday, May 30, 2010

wahhh......SENIOR


hehehe....aku dah curi gamba ni dari page kak dila....cute gler gamba ni.

http://rasahatidhila.blogspot.com

aku sgt suke hati melihat gambar ni, gamba senior2 aku...kak ana,kak ain, kak ina, kak dila, wahhh ramainye akak2 aku ni.....

mase aku part1 dieorg ni part5 ....kat department aku dieorg ni ala-ala mcm BFF paris hilton.
akak2 ni tomei2 belaka tau....n lagi dieorg sgt baik hati walaupun senior (hehehe puji lebeh laaa)

aku mengikuti perkembanagn geng BFF ni...dieorg sume still keep in touch n sweet sgt2 persahabatan mereka.....time kakdila kawen dieorg pakai baju same color...wahhh best nye, pkare mcm tu memerlukan keserasian n sehati sejiwa yang tinggi....bagus banget dehhhhh....

aku ari ni sgt letih,walaupun ngah mood exam,jge exam ddok saje tapi otak aku penat badan aku letih....esok pbarisan hari guru peringkat daerah, jap lagi ade reaheasel tapi ble tgk gamba senior2 aku ni rase suke hati sgt2....

SEMOGA KALIAN BERSAHABAT SAMPAI KE AKHIR HAYAT
luv u kakak-kakak semua

2 comments:

AinHinata said...

thanks yayan..ur freindship pon hebat jgk ape..

tentang dhila... said...

hye yayan..wahhh suke pic ktorg ye. mereka2 ini mmg kwn2 kesayangan akak tau..walau ade yg dh kawen tp still bersama.hopefully sampai ke tua la ktorg mcm ni. tq yayan teruja tau bile ade org buat entry khas utk kami. korg pon ape kurangnye..

rindu nk jmp yayan,nida,kila,dek yah,juju n etc