Sunday, May 9, 2010

lanjutan LAWATAN ke PUTRAJAYA


last 2 week aku terpaksa ke putrajaya kementerian pelajaran, lepas abis skool tergesa-gesa terus pegi, makk ai........aku terpaksa jalan kaki jauh sbb arah tujuan aku bahagian pendidikan guru tapi yg aku masuk pintu utama kaunter kementerian pelajaran, rupanye banyak bahagian kat situ.......ingatkan satu bangunan tingkat laen2 tapi bangunan lain plak.

pengawal : bahagian pendidikan guru kat belakang bangunan sebelah kanan dik...

yayan : (ingatkan dekat tapi.........jauhnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) ni gara-gara en.nazrin dropkan aku kat depan kaunter tu then dier parking nta kat mane....so terpaksa la jalan agak jauh nak smpai kat bahagian pendidikan guru tu.


aroma ikan bakar JERAM

lepas penat balik dari putrajaya sempat lagi balik singgah makan kat pantai jeram cadang nak belanja en.nazrin sbb cuti halfday temankan aku g putrajaya tapi dalam wallet tinggal singgit...so en.nazrin pula yg kuar duit...hahaha

p/s : gambar hasil kerja en.nazrin, beliau nak tingkatkan mutu menjadi 'penangkap cahaya' (photography)

1 comment:

jow0 community said...

cantik tak gambanyer?