Thursday, March 4, 2010

bukan page BUTIK PENGANTIN

last entry aku sume cter psl org kawen2...nanti org ingat aku punye page ni page butik pengantin plak....tapi tidak di nafiikan dari bulan 11 tahun 2009 smpai la tahun 2010 ni hari2 hujung mggu untuk aku berehat di penuhi dengan jemputan mjlis kawen...direct sebulan penuh pun pernah...tapi aku x dpt nak msukkan semua gamba.....



entry sblm ni ade satu pic kereta mcm dah barai...tu kereta 'syarikat'....kereta subsidi kat rumah if sape2 nak pakai, tapi dsbbkan kelalaian, kecuian, ishhhhh sadis btol so kereta tu dah barai!!!!!! x pe la benda dah nak jadi so dengan ini aku berdoa kepada tuhan harap kereta 'syarikat' bertukar kpd MPV.

setelah kegagalan aku menyambung kontrak jadi cekgu tu now aku berada kat PUTRAJAYA di jabatan audit negara di bahagian korporat...so sape2 nak cari aku pas ni sila cari kat putrajaya ni, dlu dok kat kg relaks jek skrg kat putrajaya ni aku sgt rindukan suasana kg.

ok la jemput2 la dtg putrajaya ehhh kepada semua......

kepada