Sunday, December 13, 2009

wedding NORA

noraniza dan suami 13 disember 2009 Tg Karang ( jiran i la nyahhh )


HALIZA dan si baju hijau ZAIDI (askar lor)

wedding kakliza a.k.a jebon ngah dgn pasangan beliau en.zaidi
SIMPANG AMPAT,MELAKA 12 DISEMBER 2009



kakliza sorry sgt2 sbb x bwk kamera SLR, ni angkara en.nazrin la ni last minute kamera membe dier nak pakai plak......so compact camera pun jadi laaaaa.....tapi tgk la tu abis gamba semua gerak2...renjis2....ahaaaaa...........





P/S: semoga kakliza dpt tukar sklh nun bsama suami tcinta nanti....pcubaa yg berani sepersalinan hitamputih.....selamat pengantin baru semoga kekal ke akhir hayat.


wedding JAJA & GG

5 DISEMBER 2009 TG KARANG JEEEE.....hehehehe


pic kat atas ni aku curi2 amik dari tingkap uma jaja.....nyahhh mkn lmbt sbb raja sehari la katakan....


p/s : semoga hubungan jaja n bro gg berkekalan hingga ke akhir hayat....
sedap plak nama jaja & gg (lehhh wat tajuk drama la plak...adehhh jaja VS gg pun orait gak) pic ambik x byk sbb jaja asyik makan and makan dan makan dan terus makan,lagi2 makan...aku ngan akak aku oya tu dah loteh menunggu kat dlm rumah (pssssstttt dtg lmbt)

Wednesday, December 9, 2009

hantaran HALIZA a.k,a jebon ngah










p/s: bukan hantaran i tau nyahhhhh....tapi hantaran kak haliza yg aku buat bersama2 kak ina a.k.a jebon long bersama dgn kak dian juga kak yati.....abis jari jerami aku luka terkena gam tembak yg panas tuuuuu..