Wednesday, October 21, 2009

puding ROTI

huhuhu.....skrg ni aku ngah obses buat puding roti....

org pertama yg aku bg rase dah tentu encik mohd nazreen tuuu....

sape2 yg nak cube lehh la cube gerenti jadi....



bahan-bahan :

3 biji telur ( grad A la baru jadi ehhh)
esen vanila (ni agak2 laaaa sbb hanyir baru telur kan)
susu cair 1 cawan (jenama x kisah)
mentega di cairkan 3 sudu
roti dalam 5 keping - 6ckeping

extra: lehhh la tambah2 letak kismis kew...buah2 kew...kacang2 kew..

bakar 160'C selama 30 minit....

selamat mencuba..........................

Tuesday, October 20, 2009

gambar-gambar AYU bertunang

hahaha......ni post pasal org nak kawen punye..pic ni semua pic cozin belah daddy aku...ayu ni baru 21thn usia dier...ala2 anak ikan la..hehehehe....dalam belah sedara mara belah abah aku tuuu dier la yg palig cute sekali....


majlis bertunang dier memang gempak abis....cik bibah ngan cik mali memang layan abis anak sulung dier punye kerenah...ibu cakap abis dekat 5k tau utk pelamin n katering....majlis ni skali ngan open house hari raya....


cik bibah n ayu.....alololololo....


sempat gak la aku pose ngan ayu ni....agak tired gak time ni sbb aku dari seremban....direct tros dtg mjlis ayu ni...abah aku tu klu bab suku sakat dier memang cepat jekk....




pic ni semua aku yg tangkap tau guna camera en.nazrin yg mahal tuuu.(opsss kamera ofice daaaa)