Sunday, July 19, 2009

24 JULAI 2009

the day will be come....ada org tu nanti akan jadi tua
(yg penting kamu tuuu lagi tua dari yayang) hahahaha....
walaupun aku teramat la busy smpai majlis tunang linda aku hampir2 lupe....
kenduri uma nenek yg aku plan nak larikan diri tak mau join tapi disebabkan whole family members di WAJIB kan hadir (kang mgamuk mom besa tu cucu dier yayan ni x dtg).

p/s: next entri nanti kite tgk sape yg kene........

1 comment:

jow0 community said...

bz2 yayang pon boleh spent time dengan b lagi meh... fuhh... salute spring!