Thursday, July 30, 2009

H1N1

hahahaha......kat sekolah sblh SAAS (SMK sultan abdul aziz shah) kene ttop smggu laaa plak....skloh seri tanjong ni x mau la ttop...jgn la ade bdk2 sklh ni yg kne kang kne skolah ganti...x kuasa i nyahhh nak ganti2 time ari sabtu....

semoga semua student SMK seri tanjong sihat2 ehhh....termasuk la semua cekgu n staff sokongan....amin...............

Sunday, July 19, 2009

24 JULAI 2009

the day will be come....ada org tu nanti akan jadi tua
(yg penting kamu tuuu lagi tua dari yayang) hahahaha....
walaupun aku teramat la busy smpai majlis tunang linda aku hampir2 lupe....
kenduri uma nenek yg aku plan nak larikan diri tak mau join tapi disebabkan whole family members di WAJIB kan hadir (kang mgamuk mom besa tu cucu dier yayan ni x dtg).

p/s: next entri nanti kite tgk sape yg kene........