Tuesday, June 2, 2009

Kem Lembah Genting

Ahaa atas kerjasama cekgu izyan dapat gak aku pic time g camping kat batang kali kem lembah genting a.k.a tmpt tu kat bawah genting jek. sklh aku SMK Seri Tanjong gabung ngan SMK Tiram Jaya merangkap ex-secondary skool aku dimane mengadekan aktiviti sempena cuti pertengahan semester utk badan pengawas n unit berunifom seramai 135 org sume nye selama 3 hari 2 mlm 29 mei 2009 - 31 mei 2009. best gak tmpt tu ade hot spring, air terjun juga sungai yg sejok yaaa amat, juga pokok durian yg buah dier byk gler tapi bulan 7 kang baru ggur,hampeh jek dtg slh waktu. tmpt tu ala2 kebun buah buahan...

pic ramai2 ni sume cekgu2 belaka,yg depan penuhkan kamera ni cekgu fairuz.cekgu saidatul.cekgu nafni.cekgu mardiana.cekgu julita.cekgu izyan.ustazah hafizah.ustazah wahida.time tggu bdk2 wat aktiviti flying fox so pakat2 posing laaaa. nape la bunjee jumping x de klu x lehhh la aku join...mmmmmm.



aku x pasti ni aktiviti ape terbaring mcm tuuu sbb selama 3 hari 2 mlm kat sane aku hanye ikot aktiviti sehari jek tu pun hari last sbb aku menjage bdk2 yg sakit n anta g klinik keje aku nehhhh,hehehehe ade sifat keibuan gak aku ni sbb menjage kebajikan bdk2 ni sume...mmmmmmm tu c saidatul n c izyan la yg memang hyper active ambik gamba, nta wat pe tbaring mcm tuuu agaknye....



pondok usang yg cam diselubungi misteri ni tmpt lepak2, tika ini aku sedang menyusun berpuloh2 handfon bdk2 yg dieorg tinggalkan kat aku utk dijage.dlm plastik sampah itam tu tmpt aku simpan benda alah brg bdk2 tu sume memang berkilo2 beratnye camera ada,mp3, handfon jgn cakap la byk x ingat...jual...jual...jual (mcm kat up town daaaaaaa)

.



ni pengalaman yg paling owesome kat sane...mkn kat tepi jln, actually aku baru smpai dari anta bdk g klinik so aku x join la just anta makanan kat cekgu2 ni sume n join mkn sekali.memang cap jempol la mkn ramai2 n cekgu2 ni sume baru abis bkubang dlm sungai.

ni pic cekgu2 bkubang kat sungai, aku last day jek dpt join bkubang sbb aku menjadi umi yg menjage kebajikan anak2 yg sakit. bab sakit2 aku cter kat bawah ni.



patot pic ni kat atas sekali sbb ni pic mula2 smpai kat kem lembah genting tuuu...sejok yg teramat sgt....ape2 pun walaupun aku join aktiviti hanye sehari tapi da ckup membuat kan tulang2 aku bbunyi mcm nak reput.

2 comments:

NURUL said...

seronoknyer pi kem ye yayan

Y A Y A N said...

memang seronok smpai reput2 tulang....seminggu x hilang penatnye gara2 x ckup tdo.