Friday, June 19, 2009

My Creepy Groovy Team


on 17 july 2009 until 19 july 2009 aku ngan klik uitm (gler2 bagi sume bukak mata) nak g pangkor ala2 cam reunion kecil-kecilan, lame x jupe nak buat kerje2 gler same2. agak2 mesti dieorg dah berubah, jom tilik2...........

naf~ mesti tetap mcm dlu,aku brani kerat jari naf tetap ngan style dier tu. naf la yang sering layan cter2 merepek n sengal aku. i luv u naf.

deqyah ~ aku rase dier mcm da agak girliess berpandukan pada pic kat frenster,rambut pun mcm da pjg (geng2 aku sume free hair so aku agak teruja nak update fesyen rambut dieorg tu)

nida ~ nida ni agak misteri n pasti ada kejutan dari nida sama ade rambut dier berkarat or lebih pjg.

kila ~ mesti da makin kurus rase nye,maklum la da jd tunang org sbb akila ni dlu bersize XL(opsssss) nak kawen punye psl sanggup x mkn (diet yang menjengkelkan).

juju ~ pehhhh minah ni memang suke buat kejutan, aku x saba nak tgk ape kejutan dari minah ni.


p/s : pic kat bwh ni sume saat2 kami sume membesar bersama since diploma smpai la tamat degree dgn jayanya.


pic ni kat terengganu (degree part3 2006)


ni pic mase part 3 mase mula2 nak msuk degree, agak da senior la time ni 2006



oooooo yeahhh ni pic konvo diploma (2006)



ahaaaaa ni pic assesment minor project diploma part 5 2005 (keh..keh..keh kila pakai tdung)



pic dploma project last sem nak tamatkan dploma part6 2006




ni ala2 cam executive ni time assesment ETR bussines part 4 2004




ni pic part 2 dploma rase nye...aku agak2 da lupe 2003 kot (ni ala2 cam kanak2 ribena lagi)




ni plak pic dploma part 5 2005, we chillin together (alamak deqyah x de plak)




ni plak pic last yg pena we amik bersame2 mase nak konvo degree 2008



2 comments:

NURUL said...

seronok tgk geng korang nie yayan oiiii. wow nak pi reunion ye. seronoknyer.

Ain said...

Kim slam nant yeh kt smue kwn2 time runion nant.:)