Friday, June 19, 2009

My Creepy Groovy Team


on 17 july 2009 until 19 july 2009 aku ngan klik uitm (gler2 bagi sume bukak mata) nak g pangkor ala2 cam reunion kecil-kecilan, lame x jupe nak buat kerje2 gler same2. agak2 mesti dieorg dah berubah, jom tilik2...........

naf~ mesti tetap mcm dlu,aku brani kerat jari naf tetap ngan style dier tu. naf la yang sering layan cter2 merepek n sengal aku. i luv u naf.

deqyah ~ aku rase dier mcm da agak girliess berpandukan pada pic kat frenster,rambut pun mcm da pjg (geng2 aku sume free hair so aku agak teruja nak update fesyen rambut dieorg tu)

nida ~ nida ni agak misteri n pasti ada kejutan dari nida sama ade rambut dier berkarat or lebih pjg.

kila ~ mesti da makin kurus rase nye,maklum la da jd tunang org sbb akila ni dlu bersize XL(opsssss) nak kawen punye psl sanggup x mkn (diet yang menjengkelkan).

juju ~ pehhhh minah ni memang suke buat kejutan, aku x saba nak tgk ape kejutan dari minah ni.


p/s : pic kat bwh ni sume saat2 kami sume membesar bersama since diploma smpai la tamat degree dgn jayanya.


pic ni kat terengganu (degree part3 2006)


ni pic mase part 3 mase mula2 nak msuk degree, agak da senior la time ni 2006



oooooo yeahhh ni pic konvo diploma (2006)



ahaaaaa ni pic assesment minor project diploma part 5 2005 (keh..keh..keh kila pakai tdung)



pic dploma project last sem nak tamatkan dploma part6 2006




ni ala2 cam executive ni time assesment ETR bussines part 4 2004




ni pic part 2 dploma rase nye...aku agak2 da lupe 2003 kot (ni ala2 cam kanak2 ribena lagi)




ni plak pic dploma part 5 2005, we chillin together (alamak deqyah x de plak)




ni plak pic last yg pena we amik bersame2 mase nak konvo degree 2008



Tuesday, June 2, 2009

Kem Lembah Genting

Ahaa atas kerjasama cekgu izyan dapat gak aku pic time g camping kat batang kali kem lembah genting a.k.a tmpt tu kat bawah genting jek. sklh aku SMK Seri Tanjong gabung ngan SMK Tiram Jaya merangkap ex-secondary skool aku dimane mengadekan aktiviti sempena cuti pertengahan semester utk badan pengawas n unit berunifom seramai 135 org sume nye selama 3 hari 2 mlm 29 mei 2009 - 31 mei 2009. best gak tmpt tu ade hot spring, air terjun juga sungai yg sejok yaaa amat, juga pokok durian yg buah dier byk gler tapi bulan 7 kang baru ggur,hampeh jek dtg slh waktu. tmpt tu ala2 kebun buah buahan...

pic ramai2 ni sume cekgu2 belaka,yg depan penuhkan kamera ni cekgu fairuz.cekgu saidatul.cekgu nafni.cekgu mardiana.cekgu julita.cekgu izyan.ustazah hafizah.ustazah wahida.time tggu bdk2 wat aktiviti flying fox so pakat2 posing laaaa. nape la bunjee jumping x de klu x lehhh la aku join...mmmmmm.



aku x pasti ni aktiviti ape terbaring mcm tuuu sbb selama 3 hari 2 mlm kat sane aku hanye ikot aktiviti sehari jek tu pun hari last sbb aku menjage bdk2 yg sakit n anta g klinik keje aku nehhhh,hehehehe ade sifat keibuan gak aku ni sbb menjage kebajikan bdk2 ni sume...mmmmmmm tu c saidatul n c izyan la yg memang hyper active ambik gamba, nta wat pe tbaring mcm tuuu agaknye....



pondok usang yg cam diselubungi misteri ni tmpt lepak2, tika ini aku sedang menyusun berpuloh2 handfon bdk2 yg dieorg tinggalkan kat aku utk dijage.dlm plastik sampah itam tu tmpt aku simpan benda alah brg bdk2 tu sume memang berkilo2 beratnye camera ada,mp3, handfon jgn cakap la byk x ingat...jual...jual...jual (mcm kat up town daaaaaaa)

.



ni pengalaman yg paling owesome kat sane...mkn kat tepi jln, actually aku baru smpai dari anta bdk g klinik so aku x join la just anta makanan kat cekgu2 ni sume n join mkn sekali.memang cap jempol la mkn ramai2 n cekgu2 ni sume baru abis bkubang dlm sungai.

ni pic cekgu2 bkubang kat sungai, aku last day jek dpt join bkubang sbb aku menjadi umi yg menjage kebajikan anak2 yg sakit. bab sakit2 aku cter kat bawah ni.



patot pic ni kat atas sekali sbb ni pic mula2 smpai kat kem lembah genting tuuu...sejok yg teramat sgt....ape2 pun walaupun aku join aktiviti hanye sehari tapi da ckup membuat kan tulang2 aku bbunyi mcm nak reput.