Monday, May 11, 2009

DUKAcita

ape yg dukacita ni??

kemalangan???ampun nyahhh mintak simpang jgn laaa.

putus cinta?? double triple mintak simpang nehh..tidak..tidak!!

ade org masuk meminang??? adehhh tu sukacita sbnrye tu pun klu family laling yg dtg pinang tp bukan tu pun kisahnye.

anak murid ngorat?? tu da biase daaa..da lali da pun.

dan sbnrnye (cam lagu yuna la plak)......................

KPLI n DPLI kantoi la plak...
ishhhh....ishhh....ishhhh wase cam nak wat bunjee jumping jekk ni.misi tu tetap aku teroskan sbb tu la cita2 n minat aku.

"x pe laaa da try x de rezeki la tu"(fuhhh ni ayat sedapkan ati jek nie n ayat skema dari membe2 aku juga ayat skema dari laling yg x henti2 bg kaunseling kat org yg kecewa nak bunuh diri la plak...adehhh keje kat ILDAS la kater)

KPLI tu mencanak soklan dier susah,aku da hampir setahun x blaja so enjin2 dlm otak aku ni agak slow n hampir bkarat, nak polish balik memang parah laaa. sesape yg jwp exam KPLI tu jek tau mcm mane payah soklan yg ngek+beng yg buat aku wase medula oblongata(skali ayat sains kuar la plak)aku ni berpinar2 cam kuar bintang2 plak.

so aku troskan profession GSTT aku tu n tggu KDC.....
byk sgt short form mesti blur2 jek.mehhh sini cikgu yayan xplain skit.

KPLI ~kursus pendidikan lepasan ijazah~ nie famous skit so ramai yg tau punye.
DPLI ~diploma pendidikan lepasan ijazah~
KDC ~kursus dalam cuti untuk guru2 GSTT cam aku ni~
GSTT ~guru sandaran tidak terlatih~ tu profession aku yg skrg nie....
ILDAS ~ institut latihan dakwah selangor,aik ni pun masuk kew..x pe ni tmpt keje laling kene promote gak nie..hehehe.

ok murid2 sume...phm ehhh singkatan yg cikgu yayan bg tuuu, ape lagi salin la dalam buku tu cpt..huhuhu....


p/s: tq dear always left behind me, im rili apreciate. i love u.