Wednesday, April 22, 2009

KECICIRAN kasut

TAGLINE Medical check up + kasut tercicir = yayan yang careless


Today I would like to gebang2 pasal kasut aku yg keciciran.

Tajok mcm klise jek tapi aku adalah makhluk tuhan paling careless, ni gara-gara medical check up aktiviti paling aku x suke buat.Yang buat mende alah x-ray tu da la bdk2 praktikal dari koleh MAHSA,aku bgtau yang aku malu “ala kak kiter same2 pompuan” adehhhh…..

Urine test???? Adehhhh….. (dah 2 kali aku wat mende alah x-ray sblm ni utk amik dploma n degree tapi x de la plak urine test sbb sblom ni aku buat kat klinik swasta,piagam klinik swasta kan its all bout money)

Mane kisah kasut ko ni yan!!!!!!!!!!!!

Ya iya lahhh mau cter la ni.

Pas settle sume aku kena balik kat skoll sbb mintak xcuse 8am until 10am jek. Nafni ckp kereta aku mcm wardrobe kasut sbb ble dier nak naek kereta aku kene selak2 dlu sbb bsepah2 kasut n habit aku klu masuk kereta kene pakai selipar (lagi-lagi my luvly roxy selipar) kerna apa kerna aku x reti bwk kereta pakai high heels,so nak blik aku tuka la kasut tu kepada selipar tapi yang beng plus careless sblh lagi aku tanggalkan kat luar n tros ttop pintu,slmt tingal kasut……………………..!!!!!!

Smpai kat sklh aku nak pakai balik kasot tapi aku seluk2 kat bwh sit tu x de plak,aku ckp ngan nafni mane kasot aku lagi sblh…kuang….kuang….kuang nafni bkata “yan…….kat sepital kot”

Aku call laling dgn harapan dier leh tlg KUTIP kan kasut aku yg lagi sblh tu,alamak dier ngah keje nun kat sabak camne plak nak amik,otak aku ligat pk sape mangsa aku nak tlg kutip kasut aku tu, hampeh takde sape sume keje, pas abis sklh misi aku nak g kutip gak kasut tu IF ade lagi la….nafni cakap org2 radicare da amik buang dlm tongsampah…TIDAK!!!!!!!!!!!!!

End of the story aku g hospital tu semula n kasut aku tu ade lagi tapi dahh kemek kena langgar…..mmmmmmmmmmmmm x pe la janji ade pasangan nye,BERDUA LEBIH BAIK……….


5 comments:

jow0 community said...

kasot yang ilang tue bia ilang yer yayang... beli yang baru jer... hehe.. nak buat camner takde luck.. kat umah tue banyak lagi kasut kan... luv you..

Y A Y A N said...

x ilang laaaaaa........
mane de ilang cuma tercicir jek....
da jupe pun........

p/s:bile nak belikan kasut baru....

NURUL said...

heheheh mcm ner laaa kasut leh tercicir nie yan....

chemil ila said...

ape pnye careless smpai bleh tercicir SEBELAH kasut.....KAHKAHKAH...(gelak jahat)

JaJa JaJa said...

YAYAN yang ngok ngek idung penyek..centu la ko..kasut pon leh cecer..sib bek bf ko tak penah tececer kan..wawawawawawawawa