Thursday, March 12, 2009

LADIK NAULAH punya cerita

LADIK NAULAH klu spell dari blakang jadi apa????? cuba teka??
sape mereka???? ni yg nak habaq nehh.......

mereka team photography yg agak2 otai gak la,leh check kat link dibwh.
http://www.myspace.com/ladiknaulah

http://www.flickr.com/groups/ladiknaulah/


Jambol dak photo uitm ngan kwn dier nak buat film pendek utk dierorg masukan dlm competition ape nta….ala cam iklan2 petronas time hari raya tuuu…so kampong aku yg tercinta ni la bebdk tu jadikan set film pendek dieorg tuuu sbb byk2 kenalan dier aku jek la yg dok kat sawah padi yg terbentang luas ni pun....

sorry la jambol aku agak sibuk weekend tu dgn de aktiviti kat sklh n membe aku kawen so aku x dpt la nak tlg kerja2 film shooting korang tuuu tapi siap gak kan....kan...kan....g bwk korang pusing satu sawah padi aku da bawak....g tmpt shooting mukhsin aku dah bwk...tmpt shooting iklan petronas time raya yg kene ggit lebah aku dah bwk g tgk kelip2 kat kg kuantan aku dah bwk.....so aku dah pun realisasikan hajat2 korang spjg korang kat kg tercinta aku kan walaupun aku terkejar2 ngan byk perkara.kre orait gak la ehhhh....


pic ni special skit la jambol amik guna camera mahal dier tu bajet2 gift la sbb aku da tlg dier....pic ni kat jeti time nak tgk kelip2.....


ni la jambol tu....muke sengal2 jek..aku pun x phm nape nickname dier jambol sbb rambut dier mcm sarang tembuan kot tapi klu terrer amik gamba tu x yah tgk muka la beb janji skill ngetop dehhh.....

acid ngan anak2 jiran aku,bdk2 tu la yg tlg diorg shooting cam ala-ala pelakon2 cilik yg menjayakan film pendek dieorg tu....


acid sibuk tunjukkan kat aku pic yg penah dier ambik...antaranye pic wedding ako mustapa kat sabah tuuu dier yg amik,dier photographer peribadi fazli zainal n byk lagi pic2 yg mcm nak muntah2 aku tgk sbb byk sgt. korang bukan photographer ayam-ayam la beb.....

ni pic jambol ambik guna camera harge 5k dier tuu.....leh tahan gak terrer gaban sesuai la ngan camera yg mahal mencanak tuuu... mahal beb mahal...
klu ada sumur diladang
boleh saya menumpang mandi
klu ada umur panjang
leh kita bjumpa lagi
p/s: pic wedding aku kang jgn lupe lak yg seperti korang janjikan..hahaha nta ble nta aku nak kawen tapi da booking ladik naulah nye team tauu....

7 comments:

NURUL said...

wah best nyer amik gmbr pakai kamera mahal tu . huyoooo :P

Y A Y A N said...

mahal kaknurul....5k leh buat downpayment kereta jekk......

JaJa JaJa said...

uit yayan..laaaaaaaaaaaaaaaaaama tak jumpa...(nyanyi ala2 lagu lame tu)..tak sompek nak jumpe den baco je lah blog ekau ni..
tak sompek den nk jumpo dapek tengok adek ekau pon jadilah..hahahahaha..mira skrg senyum tak tentu arah kalu akak tgk..takot die...huhuhuhu

Googoozool said...

Weh best nihh!! Aku tumpang bangga kampung sedara aku jadi tmpt art nih! Camne nak tgk short-film dorg tu eh? Kat youtube ade ke?

chemil ila said...

weh...jgn lupe kenalkn kwn ko tu kat aku...
aku ni suka mengambil gmbr..ala2 photogedik gitu...
hehe...xdela...
nk tau jugak ilmu mengambil gmbr nih..
n 1 more impotant thing...bleh aku bg job amik gmbr kawin aku...hahaha
ntah bile la aku nk kawin...kahkahkah

chemil ila said...

haaa...jgn lupe lawat blog aku...aku pn br buat blog...kehkehkeh..

Sahrulazhar Tukimin said...

banyak la kamere mahal...hahaha....aku nak ke tg karang ni...aku ade job kat sane....nnti aku call ko....