Tuesday, January 20, 2009

TAG lagi ke????

suka plak aku jwp soklan yg agak2 ngek mcm ni(kaknurul cakap ngek ngok) sape2 nak jwp TAG ni sila la jwp,actually ni tag dari my classmate jaquelin martinus dari sabah bah...kamu sudah bertunang yaa bah...tahniah yaa bah....


1.What's his/her name?
> siapa????

2. Does he or she have a boyfriend/girlfriend?
> ohhh dier ke?? yaa iyaa lahh ada

3. Do you know a secret about him/her?
> not really

4. Is this person older than you?
> tua 5bulan…haha

5. Has he/she ever cooked for you?
> nehhh…tidak pernah pula, klu bg strawbery tu kre masak kew x??? haha ngek btol la...

6. When was the last time you thought of him/her?
> kejap ada kejap takde

7. Do you have a nickname for each other?
> mesti ada maaaa...

8. How many times do you talk to this person in a week?

> ber time-time (maaf penggunaan bahasa rojak)

9. Why is this person your first featured?
> he is my beloved best friend,hanya beliau yg sanggup layan kerenah azean ayoub ni like princess..hehe

10. Have you seen this person cry?
> no lahh….but he is sensitive person hati selembut gula-gula kapas

11. How long have you known this person?
> since 1991 lama tuuuu beb....

12. Have you ever been to the mall with this person?
> yupz..beliau sanggup jalan berbatu-batu dgn saya..kan..kan ngek

13. Have you ever watched movies at his/her place?
> nope, next time maybe

14. If you ever moved away would you miss this person?
> owhhhh...goshhh

15. Have you ever given this person something?
> ada-ada..dlm kereta beliau

16. Have you ever done something really stupid with this person?
> we memang giler-giler….kan ngek kan...

17. what is it that you love doing with this person?
> playing tennis / hangout / collaboration singing in car

18.do you love this person?
> aiseh bonus question nehh..

19. Do you know everything about this person?
> a little bit…

20. Do you know this person's shoe size?
> size 9 kan ngek….pssstt baru tau pagi td secara x sengaja…nasib dpt jwp soklan ni..hehe

21. Have you ever worn this person's clothes?
> no lahh…mak beliau kan ada, beliau sgt2 cinta mak beliau

22. Have you ever heard this person sing?
> selalu sgt dehh,lagu2 org putih a.k.a lagu2 mencarut

23. Have you and this person ever had a fight that lasted more than 2 days?
> takde gado pun…we baek2 saje

24. Have you and this person gone clubbing?
> nope..i wish jgn la…reputasi beliau keje di institusi keagaman kene dijaga….gler kau nak g clubbing…

25. Do you know how to make this person feel happy?

> i think so..hehe

26. Do you and this person talk a lot?
> beliau cakap saya talkative + talkaholic,so dier dgr jek la saya membebel2 sbb dier tak byk cakap pun

27. Have you kicked this person?
> eeeeeehhh…tlg la nyahh…….

28. Do you miss this person?
> lagi-lagi soalan bonus..

29. Do you want to be with him/her forever?
> berserah aja dehh…ada jodoh tidak kemana…fuhhhh...

30. why?
> jodoh ajal maut ditangan tuhan kena la percaya kepada qada dan qadar NYA...fuhh cam ostazah plak...

6 comments:

Googoozool said...

cikgu yayan x penat ke membebel..hehe. Jangan mare. Apasal tukar name blog meh? Dah tak nama bicara bersama jin..eh yayan?

Y A Y A N said...

kau tu x penat kew melukis jek???
nasib la kau ni sedara aku so sabor jek la ngan mulut lazerr kau tu sodin oi....waaachaaa....

NURUL said...

yan tetap dgn bebelan dia. hihihi. ok apa kak nurul suka baca apa yg si yan nak bebel kan dlm blog nie. hihihi :).

Y A Y A N said...

ni yg cayang kaknurul ni...
always left behind me...tak mcm sodin tu...

JaJa JaJa said...

aku nggak mahu tag2 ni lagi yayan..nnt jadi isu antara aku dan dia..hakhakhakhak....(gelak gatai sket)

Y A Y A N said...

da serik kew nyahhh....
yerr lahhh....ati si dia kena djage kan....hehehe...lawak2....