Thursday, December 4, 2008

konvokasyen 2 disember 2008

syukur alhamdulillah majlis konvokasyen aku bjalan dgn lancar,
cuma blaku 'eksperimentasi kain singkat' hahaha(gelak jahat dari uya...sengal kutuk x ingat)kakjaja klu tgk pic konvo mesti kutuk punye la,nyahhh mai la dtg uma tgk pic konco i nyahhh tp dgn syarat 'no komen entry'.


arrrr khalis lagi skali aku meng'abadikan pic ko dlm blog entri aku kali ni...suke x???????(cuba kau tgk khalis kecik jek pic aku tu tapi yg besau pic kau kemaen lagi ek). agak tlepas gak gas2 rindu a.k.a kangen banget aku same classmate aku tu sume.mereka tetap mcm 5bulan yg lalu time aku tingglkan mereka sume.cuma ada la berita2 yg agak2 hangit cam kakchik nak kwen siap bgi kad lagi kau time sibuk2 berkonvo tu,kila plak nak btunang dan ann juga nohan dah pun btunang..

aku x lupe gak abadikan gmba bsama2 el,zack aikk ngan khalis lagi...ish.
actually ngan sume dak class aku x lupe nak berfoto cuma x leh sumbat sume dlm entri ni atas sbb2 tertentu(tertaluk pada terma dan syarat) ...hahaha...sedara mara n suku sakat aku bilang wajah aku persis el ni,kira muka cam same la cam twins (el....ko agak same kew,angguk2 geleng2)
apa motif aku upload pic ni pun aku x tau mayb da blur kot,sbnrnye spjg majlis yg cam formal ni blangsung aku memang x leh dok diam,jap aku dok sane jap aku dok sini lagipun kerusi kosong bdk2 g merayap kat toilet sbb bosan gler tahap cam dgr kempen pilihanraya(aku ni join politik gak so aku tau mcm mane bosan dgr org bkempen) .dak2 blakang kerusi kiteorg plak dak2 diploma enginerring lagi la huru hara sume yg naik pentas sume dier kutuk nyer....ala budak2 bese la dlu time dploma perangai kiteorg pun x senonoh camgitu...hehehe...


ahaa bro padil ngan ili ni cam da kene sawan pose gak,tp diorg ni tetap sporting ble aku minta bg pose yg sengal2 skit.seyes cakap pas satu class da dipanggil naik pentas keadaan menjadi sgt2 tegang dimana bosan nak tggu yg len2,nasib la pintu bkunci klu x da lme kuar dewan kot~hahaha~
so sume pun wat la perangai memasing dimana ada yg dok btapa dlm toilet.

tq ibu n abah diatas segala pengorbanan im rili apriciate at all. x de nilai yg dpt aku blas hanya utk pendidikan aku semata-mata.akan aku bls jasa kalian bdua~waaaaa sedih la plak~ smpai ati mira adik aku tu x mau dtg..panas katernye lagi pun crowded sgt sbb dier da serik dtg konvo aku time dploma smpai balik demam2...panas memang panas.


kepada yg terlibat spjg mjayakan konvokasyen aku ni terima kasih daun palas....eh2 silap,terima kasih daun keladi.
~insan2 yg wish congrate kat aku tu..tq ek....
~fika a.k.a cozin aku yg cun siot pehh tq sbb jadi 'pelukis cahaya' (photographer)...memang layan!!!!!!!!!!
~akak2 yg btolkan hood aku yg senget benget time naik pentas.
~nazrin a.k.a bajak yg bantu aku merealisasikan impian nak posing kat paddy field (jd pelukis cahaya gak tapi guna SLR camera...terrerr2)
~mereka2 yg bg aku bunga dimana kutipan bunga aku time degree mengatasi rekod kutipan bunga time dploma dlu 6 vs 4..hahaha cam ladang bunga plak uma aku jadinye.
~linda my buddy yg cuci gamba2 konvo aku yg bjuta banyaknye dgn ucapan (beb harga membe2 cincai la murah2 suda la,kowteam la skit)