Sunday, November 2, 2008

kompang dipalu PENGANTIN lalu....

SELAMAT PENGANTIN BARU AISHAH & SUAMI.....dengan ini maka kurangla populasi bujang di malaysia.....semoga hubungan berkekalan ke akhir hayat..... agak2 bila la giliran aku ek, aku masih lagi dlm persatuan bujang semalaysia lagi nie....hahaha....


time ni kiteorg lepak2 kat pantai batu 23 sg haji dorani....aku pun x tau nak bawak diorg ni g mane dah....guess what apa yg kiteorg bualkan???? POLITIK....hahaha sejak2 da abis blaja ni otak zack n rafie tu penuh dgn ilmu2 politik...klu nida tgk pic ni mesti dier x caye yg rafie dtg dari melaka tau....rafie my big brother ni agak da kurus la, keep it up la bro.....tp still cam nelson mandela gak....ops.....(disebalik tiang tu zack kinda sengal malu la konon).



mane ada khalis mesti ada daus.....kemaen lagi khalis ngan daus tu posing...sowey la beb aku ni kadang sawan kamera pantang org amik gamba nak join punye.....pic ni wajib dipaparkan (cam wajib tonton la) coz khalis suke bc blog aku ni so mesti dier suke la aku citer psl dier kat dalam ni....khalis ngan daus agak kecewa coz x bwk swimming sut diorg nak g mandi pantai....tapi cuba zoom skit pantai tu leh mandi kew tak (pantai batu 23 tu leh mandi kew tanye skit)....ceh......khalis t konvo degree kiter jupe lagi ek kter amik gamba cam high skol musical 3 tu k...


adoi babak cemas.....kereta x leh stat!!!!!!!....x leh stat sbb ateh lupa ttup lampu kereta dat y la batri weak.....hidupkan lampu bajet x nak bg speedtrap tembak kereta tu sbb bwk laju tp careless lupe plak ttup...nak2 dduk bjam2 kat kenduri tu....ish2.......pe2 pun tq la jat sbb supply power WRQ 5360....baru aku sedar betapa aku cetek ilmu psl kereta ni.....'JUMPER'.....benda alah jumper tu mcm dlm pic tu.....




jat,khalis,zack,rahul,wan,rafie,ucop,zu,ain,ezah,amy,ain perlis,ili,yayan,kemek.......we are one big family....masing2 da besa rupanyer n sibuk dgn kerjaya masing2.....bila la agaknye dapat kumpul ramai2 mcm tu lagi....tu masih x ckup corum lagi tuh coz ramai yg x dpt dtg......klu sume dtg mau runtuh pelamin ecah tu...




mahal gamba ni x leh tunjuk sebenarnye...tapi sbb nak bg kwn2 tgk anak zu ni...comelkan...sape lagi comel yayan kew baby ni?????....sbnrnye aku x reti sgt pegang baby tapi wase mcm da biasa plak.....hahaha....mungkin suda tiba mase utk aku mendodoi anak gak....alamak.....klu kakjaja bc blog ni mesti dier komen kaw2 punye....




RENTETAN DURING ECAH WEDDING....check it out....
1st tq sgt2 pd ateh sudi dtg nun dari seremban tu...den suko mkn masak lomak cili padi (agak mahir juga berbahasa nogori) ...sbnrnye banyak sgt misunderstanding time nak g ecahnye wedding ni....ain tggu rafie.....rafie tggu khalis....amy tggu ain.....pening2....yan ngan ateh da blur2 da nak tggu mane satu....tgk jam da kul 12 lebeh....sempat nta x nak tgk ecah bsanding......nasib la ada ateh yg kool yg ikot jek kerenah aku ni......at last kiteorg dpt gak kumpul ramai2....yg x leh tahan smpai2 ain,kemek ngan ezah da smpai dlu bg msj mcm dlm pjalanan...ceh da lapa sgt la tu....hahaha...

3 comments:

jow0 community said...

under maintanance ke blur tak tau nak post ape...haha!

Y A Y A N said...

weh...ko leh sabau x....aku x de mase nak upload gamba la...

indieb0y said...

kadang2 kompang dipalu sempena menteri lalu,bdk nak bkhatan,majlis sambutan bumi hijau,band indie we all pun akan try nak msukan sound effect kompang..hahaha..pink btol Uuuuu!!