Thursday, November 13, 2008

ada apa dengan TAG........

tag from UYA….dier amik katmane nta…dier suruh aku jwp……meh sini nyahhh aku jwp ek…..
1. Name one person who made you laugh last night?
:: helmi sanusi (dier msg nak tanye psl salinan IC,
pastu merepek psl modeling agensi la,bab tokey lintah la,
pembahagian harta pusaka la,psl bju sedondon ngan gf dier la….
yg x leh tahan aku anta msg “yerr anak pak lurah mau apa kmu…”
aku tgelak ngan ayat aku sndri sbb pak dier da jd ketua kg
sejak2 PKR memerintah ni…)msg dier sume ting tong jek lebey.
2. What were you doing at 0800?
:: tgk TV tgk berita…..
3. What were you doing 30 minutes ago?
:: iron baju smbil2 tu bebel2 skit kat adik aku yg nak SPM tu
(bebelan aku penuh dgn bebelan keramat)
4. What happened to you in 2006?
:: tamat Diploma (trip p0ie PD besh giler) then amik Degree plak…
juge aku kenal ngan..tettt (malapetaka kenal ngan ngek tu)
5. What was the last thing you said out loud?
:: kring!!!!!!!……fon rumah bbunyi…..”angkat la cpt mira
mengade btol”…
(dier angkat thegeh2,hangin la aku)
6. How many beverages did you have today?
:: mineral water dpt free beli minyak kereta….ngan soya…..
tu jek la (extra info ~aku x reti minum air BIKARBONAT
nanti sendawa jek…brrrupppp….x tanye pun kan)
7.What color is your hairbrush?
:: brown (body shop) comel giler,
sikat yg same msuk ni da 3kali aku beli…
aku sayang ngan sikat tu…comei....
8. What was the last thing you paid for?
:: bayar minyak kereta RM30…..
(bila harga minyak nak turun lagi dan lagi nie)
9. Where were you last night?
:: x kuar mlm sgt….so x g mane2…dok uma saje.....
10. What color is your front door?
:: dark brown….cadang nak bg wane pink la....
amacam...agak2 de org nak dtg x...hahaha...
11. Where do you keep your change?
:: merata2 aku letak…dalam beg…dlm kereta…
dlm tabung ayam aku yg wane kuning tu pun ada
(cute tau tabung tu tp x penuh2 pun haha tabung haji….)
12. What's the weather like today?
:: panas terik x ingat……tp ptg tu cam agak mendung……
13. What's the best ice-cream flavor?
:: baskin robbin punye ice-cream almond choc….yummy…...
memang heaven la….
14. What excites you?
:: tgk kereta idaman (estima…caldina..GTI Volkswagen…mau2….)
15. Do you want to cut your hair?
:: tak nak la,pendek ni rimas la,pjg pun rimas…camne tu…????
16. Are you over the age of 25?
:: nope..now 23……
17. Do you talk a lot?
:: yupssssss talkative…bubbly..a.k.a mudah mesra
18. Do you watch the O.C?
:: citer ape tuh? haha... nampak sgt x tengok…..
19. Do you know anyone named Steven?
:: nope….tanye la name melayu….kompom tau punye……..ahmad kew?
20. Do you make up your own words?
:: suda tentu….
21. Are you a jealous person?
:: depends on situation.....aku jelez tgk org de MPV….
waaaa aku pun nak gak....
22. Name a friend whose name starts with the letter ' A '?
:: ain nadmilail,amrul,azie nyamuk,azrul sani,amin naim…
23. Name a friend whose name stars with the letter ' K '?
:: khairul amri,khalis,khadijah shamsuddin,Kabul Qayyum....
24. Who's the first person on your received call list?
:: uya my sengal sis…..cal dari ofis dier……..
25. What does the last text message your received say?
:: from ruffey classmate aku merangkap my big bro
(aku da x gler kje dah…byk rileks skrg ni..
k bubye..miz u..nite…huhuhu)
26. Do you chew on your straw?
:: nope…..geli la….pengotoq…….
27. Do you have curly hair?
:: yuppz….ikal….mayang…..mengurai….
(cam geli ngan ayat sendiri jek)
28. Where's the next place you're going to?
:: bedroom….cam nak tdo jek jap lagi ni
(katil da melambai2 da tu)
29. Who's the rudest person in life?
:: ada…..tp x mau cakap sape….kecilakaan membabi
butaan tahap kemampusan
(mencarut ala sopan…amik kau)
30. What was the last thing you ate?
:: rojak Singapore...sotong dier liat makk aii besau jek lebey....
nak tcabut bracers aku ni...ceh...
31. Will you get married in the future?
:: mesti la nak kawen….ada jdoh…ada org pinang..kwen la….
32. What's the best movie you've seen in the past 2 weeks?
:: aku da lame meninggalkan arena tgk wayang ni….hahaha…x de sape2 ajak pun….
33. Is there anyone you like right now?
:: ada…..tp dier ngah study,anak sul0ng byk tggjwp lagipun dier weird skit…
tp dier x suke aku pun....waaaaa cam nak wat rock climbing jek….tension…..
34. When was the last time you did the last wishes?
:: tadi pas solat magrib…….amin……..
35. Are you currently depressed?
:: kadang2…ble ramai x caye aku TIDAK punya pacar
(tp aku x desprate cam membe aku boboy,desprate bachelor da msuk season 6 dah pun…hahaha)
juge depressed ble ada pimple kat muka aku ni….adoi mls tol nak layan…..
36. Did you cry today?
:: x de pun……aku happy jek…kool jek…..

~next victim~
:cikgu jaja comei……(ada mse jwp tau nyahhhh….)
:kak eyra pun leh jwp gak…(sila2 jgn malu2….)
:nazrin….(sengal la ko ni suwoh jwp pun susah…
gedik btol sibuk ngan jawa communiti ko tu)

6 comments:

Googoozool said...

BICARASAMA yayab eh? Aku ingat td BICARA DENGAN JIN..hehe. Weh thanx r atas pujian.. nwy, aku still kene byk blaja r.

Ko skang dok mane?

Y A Y A N said...

woi....eja btol2 name aku...yayan ok!!!!!!!!!ape yayab daaa...jin pun jin la....aku dok uma ler....kat sawah padi yg menghijau tmpt yg ko slalu kutuk tu s0din oiiii........

indieb0y said...

cter psl org yg awk suka tu mcm sy je,sy pun anak sulung..hehehe prasan aje.kesian awk kan,awk suka laki tu tp dia x suka awk,lupakan aje la laki tu buat pe suka pd laki yg x suka awk..kan..kan..kan..sapa laki tu bia sy sound dia skit sbb dia awk kena buat rock climbing..

as_palela said...

oi yan aku semakin rajin plak bg comment ni,abg aku kim slm die ckp die anak sul0ng gak.menyib0k je org tua tu.pas ni mesti ramai prasan psl anak sul0ng tuh..ni mesti bdk yg ko cte tu,ala....

Y A Y A N said...

wowowowo...sape plak la indieboy tu...kemasukan kumen2 ni perlu disekat wasenye.....ciklela oiii...kmu tu bkn ada blog so camne leh sibok2 bg kumen ni.....abg ko tu x urban la...hahaha......

JaJa JaJa said...

hahahahaha (da lame tak gelak besar2)..aku tau sape laki yg ko suke tu yayan..hahahaha(gelak besar lagi)..mcm nak bitau jerk name laki tuh..hahahahaha(gelak2 lagi sampe guling2..)