Monday, October 13, 2008

kak JAJA punya citer.....

orgnyer kecik jek.....banyak mulut.....juga suke menyanyi melalak mcm sore sedap sgt...ahaaaa......mula2 kenal mcm pendiam jek minah ni.....masuk hari ke2 amboi agak JENAB juga minah ni.....she very friendly n bubbly.....umo 26 tapi we can get long together GOSIP-GOSIP, hangout, dan talk apa saja walhal politik pun kiterorg boleh sembang2....masing2 talkactive juga lebih hangat daripada biasa.......yan ada pantun nak bg khusus buat kakjaja tak kurang 2minit tau yan reka pantun ni.....




izzat imran 1bijak pagi2 tak gosok gigi


pening kepala roslan rosli 1 bestari juga tak mandi pagi


kakjaja kecik bajet nak tinggi


bila hang nak kawin umo da meninggi


2 comments:

•¤´¯`•._»aSh.rYuJi«_.•´¯`¤• said...

pantun tuk kak jaja je ke yan...huhuhu:P

JaJa JaJa said...

tak senonoh tol pantun tue..takpe..kang akak balas kt page akak..huhuhu..
jenab mak nab..sbb ade ko la yan akak jd jenab..hahahahaha