Tuesday, September 23, 2008

fuhhhhh...cam x CAYER jek kan


Skrg dah jadi blogger la...ceewaahhh....mcm x caye jek kan.....dulu nak buat email pun suruh 'ateh'...tq la ateh atau name sebenar nasrol....ni pun kakjaja yg tunjuk...ceh...suke la tu dier name dier tsenarai kat sini....kakjaja a.k.a makcik ni agak bajet terrer la psl teknologi jalur lebar internet ni....
Ok2 skrg ni kakjaja g men jauh2 yerr banyak lagi buku nak kena mark tu n lesson plan x wat lagi kan.....fuhhh....ni klu membe2 tgk blog ni mau dierorg tkejut agak2 tkejut beruk+baboon+gaban tgk yan da de blog.....especially my luvly frens naf...deqyah...nida...akila....korang mesti x cayer punyer la.....korang tenang jek k......ni yayan nak bebicara...ahaaaaaaa.......so tamat la suda omong2 yg PERTAMA ni......

No comments: