Wednesday, September 24, 2008

FASTING @ home


Dlu bpose dgn sahabat handai diperantauan…alahai kat shah alam jek pung…hahahaha….the worst part time bpose dlu my sis pasti akan call disaat2 nak berbuka n akan habaq kat rumah de juadah apa….sakit btol hati ni n jgn x percaya pena menangis cuz sedih x dpt bbuke yg best2….x tau la nape touching sgt time tu……walaupun bbuke pose dgn kwn2 ala kadar jek ‘idop bujang la katakan’ tp tetap bersyukur n kemeriahan bsama rakan2 tetap A la....

pose kali ni dapat la bpose bsama keluarga….bila da kat rumah ni rindu plak nak bbuke bsama rakan2…mengade2 btol…..the beautiful part Ramadan kali ni nak pecah rekod g bazaar Ramadan selama sebulan tanpa henti….alhamdullillah la wat mase ni x miss lagi…ahaaaa…smpai makcik n pakcik x lupe juge abg2 juga adik2 yg menjual kat bazaar tu da kenal da pun……muka wanted kat bazaar tg karang tu…..disaat nak melakukan "tawaf" kat bazar tu fuhhhhh......

No comments: