Tuesday, September 23, 2008

berlakunya...ANJAKAN PARADIGMA


Ahaaa.....my life totaly different now....sebgai cikgu penampilan perlu dijaga...attitude...lesson plan juga tidak dilupa, mcm2 yg perlu dititik beratkan....zaman blaja kat UiTM dlu pakai selipar roxy pun blasah jek dapat DL gak....baju T pun da ckup sempurna time tu x kisa punye n jeans da kre A la...nak pakai bju kurung mmmmmmmm.....5thn blaja boleh dikira bape kali jek pakai bju kurung.....but now.....time nak iron bju tu la baru nak sibuk nak pakai baju color apa nak match ngan tudung lagi....kasut jgn citer la....my passion is shoes.....n wardrobe penuh dgn baju2 kurung kembali.......My pupils as a 'pengkritik tetap' [teacher nampak rambut la....teacher kain jarang la...teacher kenapa kasut tinggi sgt....teacher kenapa pipi merah2....teacher kenapa x kwen lagi] mcm2 ragam mcm2 kisah setiap hari...SURE ari2 kena kritik ....nak g sklh pun jd wisau nak perfect punya psl dimata mereka....adooyaii.....

No comments: